my awesome frendz

February 26, 2011

siape acan??

assalamualaikum sume..
apew khabar???
ada sihat sume..
lame giler aku suda tidak mengupdatekan blog aku...
pergghh....
kesibukan yang melanda membuatkan aku tidak sempat mengupdate blog kesayangan aku..
dan aku juge tidak sempat blogwalking..
sob3...

ok2..berbalik pada topik asal..
hahhaa..
siapa acan???
kowang kenal tak budak name acan??

aku x kenal... aku cume tawu sikit2 jew..
budak ney pelik...
asek gelak jew...
tapi dye penah sedih tak ek??
lau sedih bile??

aku selalu nampak acan 2 jdi ngek ngok..
dye wat bende2 giler..
agi2 bile dye tension..
mule lah sume aksi pelik kuar..
hahaha..
contoh nye..

sexual harrasment..hahaha


hahaha..banyak agi...
tapi nanti ramai kene serangan jantung lak..
hahahaha..


selalu owang cakap kat acan "BEHAVE!!"
tapi acan mesti kate...
tak mau lah aku..hipokrit..
hahahaha...
aku mang macam ney... kowang pown tawu kan..
hu3..pastu sume layan kan jew..
hahaha.. sebab dyorang mang tawu acan mang cam2..
hahaha...

kadang2 acan ney suke cover cun...
hahaha..dye kate..
owang len sume cun natural..
aku kene lah cover cun..
so aku on track ngan korang sekali..
hahaha...
tak caye kew...

dye cakap kawan2 dye sume cantek..
dye pown beli lah baju cantek2..
sebab tak mau nampak huduh cangat...

hahaha...aku maseh lagi dalam proses nak mengenali acan yang sebenar..
acan tu AKU...
and aku masih mencari2 diri aku sebenar..
siapa aku???

4 comments:

nub said...

hye acan.. saya aaron aziz. kahkah

beLLa said...

acan seorang dak ketot. haha!
kau cover cun ke weh? pk jap? errr

Ain Zulaikha said...

happy go lucky :)

acan ketot said...

nub:wahh..aaron..nk sign..hahaha

bella temok: hahaha...ketot e2 aku..
erk.. x adew kew??hahaha

ain: haha...thankz..

Recent Comments