my awesome frendz

February 15, 2011

hacker berbuat baik lah...

assalamualaikum sume...
selamat petang sume..
da makan da sume???
hahaha...
bek tak ati aku??
aku care taw pasal korang..

*budak bawah umur...xyah lah bace...nanti korang pening..hahhaa...

ok2...ney aku nak citer sket sal hacker..
bukan apew...
aku terjumpe 1 FB yang telah dihack..
sangat2 menjengkelkan..
sebab apew...
korang tengok lah sendiri...


korang rase tenan tak dye wat kuiz???



apew korang rase bile da bace..
aku rase sangat menjengkelkan..
dan aku jugak kesian kat dua2 pihak..
yang sorang 2 teraniaya..
yang sorang lak tak ada perikemanusiaan...
even lau betol pown budak 2 adew wat salah...
bukan ney care hukum atau tegur dye...
cube bayangkan bende ney jadi kat family dye kew..
kawan baik dye kew..
awek/balak dye kew..
cam aner??
aku harap sangat terbukak ati budak ney nak hentikan sume ney...

polis tak adew pakar?? no tipu..takot atau???korang judge sendiri..


well...owner asal da wat report polis..
tapi x ley watpe..
baca lah kat atas tu..
polis tak ade pakar dalam bidang ney..
emp...nampaknya..
polis kene amek sapew2 yang pakar untuk kerja ngan dyorang..
and untuk korang2 yang pandai hack2 ney..
berbuat baik lah..
kelebihan korang 2 jangan salah gune..
aku tawu hanya segelintir hacker jew yang perangai macam ney..
mungkin sorang jew..
tapi jangan lah musnah kan hidup orang laen macam ney..

kepada diri sendiri and orang laen...
korang berhati2 lah..
seboleh-sebolehnya elakkan sakitkan ati orang laen..
if da terbuat..cepat2 minta maaf..
lau lambat2..x elok jdi nye..
so..hati2 sume..

aku nak mintak maaf if adew wat salah..
terus minta maap..
takot wooo...kene hack..
pas2 kene mcm ney..

p/s: maaf adew kate2 x seswai dibace...


7 comments:

Cekodok said...

dengki mendengki.. makan cekodok pun sedap...

acan ketot said...

haha..
lapar da ney..

Ezay Hadry said...

ishk3..teruk2
cmne la ley jadi cmtu..huhu
chillex suda

LADYHEART said...

arini nak ckodok pisan leh?
hahaha

acan ketot said...

ezay: haha..x tawu lah awat...

ladyheart: hehe.. mtak kat cekodok..

Faizal Syukri @ Peja said...

adui, hacker ni patut menjadi pakar security computer lagi baik...

bunga said...

dari dengki benda xberfaedah..baik makan ayammm..

Recent Comments