my awesome frendz

February 5, 2011

contest "aku,dia&vintage photo contest"

hahaha..aku update agi...
x sampai sejam pown...hu3...
kali ney pasal contest "aku, dia & vintage contest"
yang telah diorganized oleh encik kamarukom ganteng..hi3..(bodek2)
sye acan nak bear... x mau no 1..heheh..sbb suke bear...

lai lai lai itu pakcik itu makcik adik kakak abg lai lai lai~
sprti yg wa cakap itu hali wa mau buat itu contest maa~~
ni contest namenye
aku, dia & vintage
**contest anda & beruang dh ade org buat**

n ini syarat nye okey~
1)itu gmbaq cmna pun talak kesah jnji edit kasi nmpk vintage n oldskul n oliginal dr anda
**ade muke sndri lg bgus, so keoriginalitian trjage**
2)letak kan skali gmbr asal   **update**
3)boleh lbih dr 1 but only da best akn di judge
**if ciplak, disqualify okey**
**contohnye**



.....
**get it?**
abes simple leh gune on9 editor mcm picnik tau!

4)buat entry psl contest ini link kan ke sini wokey ye amoi apek....
5)folo ini belog...
6)letak ini banner kat lu punya sidebar pstu link kan ke entry wa ni okey <<--xreti xpela kot f(o_0)
7)post link anda kat komen bwh ni ye...
8)tag itu 3 atau lebih lu punya kawan2...
9)tamat tempoh smpai itu 12 MAC 2011 wokey...
**b4 wa blk msia nk end kan contest**

itu hadiah aaa smpai nombot 3
nombot 1 wa kasi ini.
.
.

**fujifilm instax mini**
**polaroid camera...hrga estimated 6000yen**

nombot 2 dan 3 lu olang boleh pilih mana2 patung dlm wa punya entry sblm ini..lu pilih bukan wa pilih..
wa pilih itu pemenang bkan sbb itu lu punye comel tp lu punya kekreatifan gmba itu okey~
cool down sbb tmpoh ms byk lg! so choose ur best pic okey!

aku copy paste dari encik kamarukom encem...


oleh itu..sye nak letak pic ney...
hu3...











pic2 yang asal...









heee...smoge sye dapat bear...
heeeeeeeee..sekian

aku tag..
midi kacak
abg fadil sempoi
cik ais sejuk

5 comments:

fathiah said...

wah menarik jugak contest nih... tp kureng la edit2 nih. xpe2.. nty belaja ckit2. hehehehehe

Midi said...

sangat menarik nih.. btmbh mnrik nma ku di tmbh mcm tu.. wakakakka... i like.. tengs acan..! kna blja edit nih.. bleh join kn2..

kamarukom said...

tenkiu 4 joining acan :))
nice pic n gudlak okay! ^^

Rehany Park said...

cantik sangat! good luck!!

padle said...

gud luck!

Recent Comments