my awesome frendz

February 13, 2011

"CONTEST gambar muka sedih paling menarik

haaaaaaa...aku update agi...
hahahaha..tak sampai 30minit pown..
kih3..sebab ney jew mase yang aku adew..
sebenarnye banyak keje agi... curi2 timing jew ney...
aigooo.......
kali ney contest muke sedih lak..ngeee..

Contoh gambar muka sedih . Macam banner kat bawah nie haaa. 
Kalau nak guna gambar ngan air mata sekali pun tak apa.


Syarat-syarat penyertaan :

  1. Kena jadi follower owner blog : Ekinn Zhareef  *WAJIB. kalau tak follow susah la nak update contest kan? 
  2. Buat entry dengan tajuk "CONTEST gambar muka sedih paling menarik " & banner contest wajib ada.
  3. Letak banner contest kat sidebar korang.
  4. Link kan entry contest korang kat comment entry nie.
  5. Tag 3 orang aktif blogger.
ok....cik ekinn..
saye nak letak gambar ney..
sedey tak???

saye tag kawan2 saye lah..
macam syarat pertandingan tu..

sekian dari acan ketot...
ngeeeeeee...

2 comments:

beLLa said...

terbaek la photographer kau. lol

FariehanIbrahim [LBC] said...

alolOo, comey lh!
gud luck er. ^^

Recent Comments