my awesome frendz

December 3, 2010

teach me!!

di malam yang sepi lagi syahdu ney....
aku bosan...
tak tawu nak post apew...
hahahhaha...sengal...
sapew???
aku lah ngek...keh3...

hahaha..tibe2 tgok kat shout box aku 2 adew owg komen cakap aku selalu tukar layout...
hu3...

bia sye explain knpe sye selalu tukar layout sye yew...
hehehe..
sye x mrah pown..
tpi mesti ramai pelik knpe ngan aku ney...
kn3...alaaa..yew kan jew lah ek..
skali2 bagi aku perasan..hahaha..


sebab nye macam ney....
saye maseh newbie..
freshie...haahha...
memandangkan blog owg laen lawa..
saye cemburu!!hahaha..
asek cari layout yang tol2 lawa jew...
sebab..mse kat umah ney lah tenet laju...
nak wat sume pown senang..
nanti kat u da x adew mase....
pas2...dulu da adew layout yang aku suke...
tapi...x ley post comment lak...
sooo....
aku pown tukar layout lagi...
sampai jumpe yang ney...
heeee...
tapi ney pown x memuaskan ati aku...
hahahahhaa..
soooooo...
kalo2 aku tukar layout agi...
jangan pelik yew....
ney lah sebab nye.....
saye tengah nak show true myself kat my blog...
x mau berlakon2....

oleh itu..
kepade blogger yang senior..
heee..
mean yang da pakar..
bagi lah ilmu cam ane nak lawa kan blog...
tolong sye yewk...
sye nk ilmu....
time kaseh......

TOLONG SAYE......

2 comments:

nadey said...

HUHUHU NADEY PON TANYE ARITU ....SOWI.....TP BGUS WAT!

acan ketot said...

hehehe...
x pew lah nadey...
x tye x tawu...tol x..hehe..

Recent Comments