my awesome frendz

July 16, 2011

my hubby!!!

assalamualaikum sume...
sihat tak ney???
ngeee..
lame sudah aku tak update2 kan..
hohoho...
da berdebus blog aku ney...
sowi sayang...
saye jadi tak larat bile da adew kerjaye ney..
hahaha..

korang tawu kan aku keje apew..
lau tak tawu..
lantak lah..
hahahah...
garang tak..

aku selalu bosan lau da tak adew owang..
nasib bek lah bende2 ney adew....
nasib bek bos bagi green light untuk aku men..
hahaha..
so bile bosan..
aku lah yang jadi kanak2 riang depan kedai.
keh3...
sonok wooooooooooooo...
ney laki aku yang baru..
name dye bobo..
comey kan..
eh..silap..bergaye kan..
hahaha...
sume laki takot nak ngorat aku taw..ahahha..
comel kan dye..
name dye bibi...
dye suke terkedek2..
hehehe...



pasal ney lah aku tawu arab..
haaaaaa...
korang jangan men2 taw..
beli lah..hahaha
cantek tak...
ney bola lampu..
feveret aku..
sebab aku ley lempar2 kat owang yang bajet2 2...
hahahaha..

oklah..
cukuplah aku citer..
kang korang jeles lak..
hahahaha..
aku dapat..
korang tak dapat kan..
haaaaa..
wekkk..
lalalallaa........

sekian dari kanak2 terencat...
ngggeeeeeeeeeee....

4 comments:

Far8 budak baik said...

kanak kanak riang lah sgt..
hahahahaah =p

nub said...

yalah jeles laa. haha

Zul Fattah said...

tomey sangat.. haha..

CTK said...

hehehe cOmelnyer hubby..hahaha

kawan ct tu pelajar degree ..dia amek IT :D

http://khayalan27.blogspot.com/

Recent Comments