my awesome frendz

June 22, 2011

my tua day!!! 21st!!

hepi besday to me..
hepi besday to me..
hepi besday to acan ketot..
hepi besday to me,,
yey!!!
my besday..
tapi sye still 18 okay..
hahah..
da 3 tahun aku maseh 18...
jeles tak korang??
hahaha...


korang tak nak wish kew??
hehehe...


ok2..
alhamdulillah...
kerana aku telah diberi peluang untuk hidup selama ini...
syukur...
Allah masih beri aku kesempatan untuk terus berbakti pade orang tua..
pada teman2...
pade saudara2...
pade semua..
dan juge...
diberi peluang untuk suruh korang wish aku,...
hahaha...

time kaseh wat sume kawan2 yang mendoakan aku...
yang memberi kate semangat..
aku sangat2 lucky sebab adew kawan macam korang sume..
sayang korang sampai mati lah..
hehehe..

paling banyak wish yang aku dapat..
mestilah hepi besday..
2nd...maintain cute taw acan..
hahaha..cute kah??
and then..da besar da budak kecik ney..
hehehe...

sayang korang sume!!!!
thankz a lot from me..

sekian dari budak dah meningkat umur kepade 18 tahun sejak 3 tahun lepas..
 erk..ney brpe tahun ney???

7 comments:

mizzkechique said...

happy birthday... =)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

slmt hari lahir...

alin said...

happy birthday!!! :)

Abang Long said...

meow meow happy meow meow birthday meow meow meowwwwww

http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/aku-terkena.html

zureen said...

happy birthdayyyyyyyy!!!

Wanie said...

happy birthday dear!~
mudanye die..kekeke

niena shopping2u said...

:)
xpayah.. letak je pic ..biar dia yg bercakap hehe

Recent Comments