my awesome frendz

November 28, 2010

mindset aku" lelaki lazy"

mindset....
apew bende 2??hu3...
mindset ney lbey kurg something yang kite dah set dalam kepale kite...
kadang2 boley jadi buruk..macam bias...
macam aku...aku adew 1 mindset yang buruk...
LAKI LAZY...

gmbr contoh jew...
google search....

heee..jangan marah ea abang2....
bukan apew...depan mate aku...
adew 4 hero dalam umah aku.... heroin 1...
sat agi..satu hero pown tak wat keje...
oit..kalau dyorang tak tolong mak aku...sapew agi nak tolong..
aku sorang jew tolong..kadang2 letih gak...
kadang2 merungut aku ney..hahahhaa...
pemalas gak sebenar nye...hi3...
alaaaa...bukan malas sangat..
kadang2 bile bosan jew...
agi2 geram bile tengok abang aku cume dok tengok tv mase aku dowk kemas2....
fuiiyoo!!kesian bini kowang...
kah3.... naseb lah kepada bakal2 kakak ipar aku...


tapi aku maseh percaye adew nye lelaki yang rajen...
tapi tak ramai....
adew cume segelintir...
got from googling...

berape ramai antara korg2(yang brother2) tolong mak basoh pinggan??
tolong mak lipat baju??
tolong mak sapu rumah???
emppp..... lau laki kew pompuan kew..
same2 lah rajen2kan diri 2..
keje rumah tue tak kan habes..
tak salah kan tolong..
ntok diri sendiri jugak....kn3..
jadi nye.........
RAJEN2 KAN DIRI......


5 comments:

shahjiehan said...

xsemua laki malas ea..sy ni rajin~ siap boleh follow anda~

Eazy Izzuddin said...

oh ku sangat rajin
hehe

acan ketot said...

shahjiehan: hahaha..kan da ckp x sume...
wahh gud2...anda t'golong golongan yg x rmai e2...

eazy izzudin: hahaha,,yekew rjen ney???

apih el nino said...

Memang jenis lelaki, tak suka tunjuk kat orang kerajinan mereka tu. Hahaha...

acan ketot said...

haha..yekew apih..
awat cek blik pown umah mken sepah??hu3..

Recent Comments