my awesome frendz

November 10, 2011

fuiyoo..sumpah MALATOOOP!!

salam...gud evening...
hype...anda sume sedang watpe??mestilah surfing internet kan..
ape punye soalan lah... gedegangg!! ney makan dye!!hahaha


aku nak share something ngan korang sume... lau korang stju, bgus lah..
lau tak setuju..lantak lah..itu hak anda dan hak saye sebagai pengundi!!
erkk..apakah.. aku daftar undi pown lom boleh...hahaha...

korang perasan tak..lau kite online... terutama sekali FACEBOOK..
banyaklah status2 yang akan diupdate...kadang2 seminit satu status... aigoo..
balik2 muke kau kat news feed tu...okay..aku mang suke giler tengok muke kau yang giler hensem 2..hahaha.
aku tak kisah nak update... boleh...sangat2..
sebab tu fb awk...sukati awk... kan3..
yang saye rase kurang enak... apabila...
setiap seminit... awak memaki orang... 
awak fcuk sane, bitch sini, sh*t sinun......alahai.. tak payah over sayang...
awak maki2 dalam fb..apew awak dapat???
silap2 orang laen bace ngan awak2 sekali kene maki.... kan...

saye tawu awak marah..awak geram...sangat2 kan... sebab tu rase nak maki..kan3..
saye pown penah rase macam tu...tapi... jangan over....
bile awak marah... syaitan melonjak seronok...
silap2 buat party.... wohoooo....hahaha..


banyakkan sabar... sabar tu kan sebahagian dari iman.... 
tak cool lah orang maki2 ney.. nampak sangat tak adew kemanisan bahasa....
sangat COOL bile orang wat kite... and kite mampu sabar...
percaye lah...kelak kat akhirat ALLAH pown akan cool kan kite....

so kawan2 sume... nak marah sile...
paham..kite manusia... tapi lebih elok tak marah...
marah boleh..tapi jangan over... ALLAH tak suke...
sape lah kite nak marah over2 terhadap ciptaan Yang Esa...
kannn....jadinye..
renung2 kan.... dan selamat bersabar...

sekian dari budak yang asek kene marah..
SABAR......

2 comments:

beLLa said...

FB kan tmpt org bermelodramatik can. tp kdg2 over sgt nak tiap minit update pasal emosi dia. akupon ley naek emo. hihi

KizZ said...

Amboi ganasnya kucen tuh

Recent Comments