my awesome frendz

April 26, 2011

i'm drown

selamat sore sume...
how's your day???
mine is a little bit boring...
almaklumlah...
duduk rumah saje..
hu3...cuti lah kate kan..

tadi aku belek-belek gambar yang ade dalam laptop OKU aku..
then, nampak gambar ney..
hahaha...
syok weii...
ney kitorang men game dulu...
kakak comel2 ney men sahiba...hu3..
and aku lak men UNO card ngan abang x hensem ney...
sedey woo...
dyorang sume pakat nak kalahkan aku..
and lastly.....
due2 game aku kalah..
sob3.....

ney lah antu2 nye yang kenekan aku..


kayaking....
bermaksud bermain kayak..
aku maen dekat tasek u aku..
seringgit yew yuran nye..
ngeh3... patot nye free lah kan..
demand pulak budak ketot ney..


sebelum kayak...
pose dulu yewp...
ahaaa...cun lah akak2 ney...hahaha
sambil tunggu kayak nya...
kami memamg pose..ha3..



akak 2owang ney yang 1st terjun...haha

maaf...owang yang pegang kamera tak pandai zoom..haha..


alkisahnye mcam ney...
untuk merapatkan ukhuwah dan sebagai tanda penghargaan kepada sume rakan-rakan yang terlibat dalam mentoring...
program yang aku join tu..
so, kami-kami yang in charge pown decide nak buat aktiviti..
at last kitorang pilih kayak..
murah dan mudah...
mudah nak pegi..jalan kaki jew..
hehehe...

basically, aktiviti santai ney berjaya...
kami-kami makin rapat and kenal satu same laen...
it was fun!!!!
kitorang plan nak buat lagi aktiviti macam ney...
hehehe...



pelik tak camner aku terselit kat depan 2..
hahaha..sebab aku nak konker(tak pandai eja) kamera sebenar nye..
mule2 adew geng nak duk depan..
tibe2 aku sorang jew..
hahha..
and pakcik baju itam belah kanan 2..
nak kena kn aku..
tak mau bagi muka aku masok kamera..
tapi aku acan...
hahahah..
masok kamera jugak akhirnye..hahaha...


so korang bile lagi..
nak kayak ajak lah aku..
boleh lah sikit2...
hehehe..
bajet da ney....

kami bahagia!!! 

sekian dari budak jakon!!
ngeeeeeeeeeee....

15 comments:

HonEyBuNNy said...

bestnya berkayak...

lama sudah xberkayak....

acan ketot said...

hehe..
best kn..
hu3..
nti nk g lgi..
jom2!!
hehehe..

areyad said...

men r masum sukan air.. aku men rowing masum.. ad bran..??

acan ketot said...

haha...
apew bnde 2 ayad???

najihah sahami said...

bestnyaaa main kayak.dh lama xmain kayak kot..:(

nad said...

Acan Acan :D Nad pun dah lama tak datang sini. Hehe best berkayak nampak, haha

acan ketot said...

najihah: hu3...jom2 kite kayak2..

nad: hehe... best sgt2!!

Ezay Hadry said...

tu ea cuti sangat bosan sbb takde orang cuti masa ni..lama tak maen uno game..hehe best ea kayak

acan ketot said...

hehe...
bosan kan..
kite cuti awl lah ezay..
hahaha..
best2!!
ezay x pnah g lgi kew??

nub said...

jom kayak! sedim jom

acan ketot said...

haha...nub jom nub..
pas2 acan nk lggr nub..keh3..

muhamad amer said...

wah..hehe..best2..

acan ketot said...

hee..
sonok taw amer...

tulus sweet said...

kalau tulus kayak sampai tengah2 tu dah pengsan dah..takut air! tak reti berenang!

acan ketot said...

hak3..adew life jacket..
acan pown x pandai brenag,,ngeee.

Recent Comments