my awesome frendz

April 25, 2011

Contest Comel Dalam Kelaparan

"Contest Comel Dalam Kelaparan"

Salam...


Haha. First time buat contest. Hajat dihati dah berkurun berabad nak buat contest tapi tak kesampaian. Dari dulu duk pikir2 kalau aku buat contest, aku nak buat contest apa. Orang lain punyer contest giler gempar. Aku ni sibuk nak buat jugak. Walaupun bukan giler gempak, tapi waras normal. Itu lagi afdhal. Hehe.


Ingat nak buat lepas final ni. Rumet aku pun cadang camtu sebab sekarang ni kan orang duk sibuk mengalutkan diri dorang tuk exam. Aku jer yang tengah study boleh berhenti simpan buku plus segala nota terus update pasal contest ni.


Setelah diperkenan segala ahli dewan, maka berlangsunglah "Contest Comel Dalam Kelaparan". Siot tak tajuk contest ni? Dah korang duk buat macam2 sampai aku dah takde idea nak pikir. Yang ni confirm takde orang buat lagi kot.


Eh, sembang lebat plak aku ni. Peserta2 dah ready tu. Meh pakat baca undang2 aku buat sendiri.:)


Letak pic korang yang ala2 lapar tapi still comel ciut miut plus gagah bergaya. Kenalah ada pic makanan sekali. Contoh macam banner kat bawah ni.




Buat satu entry bertajuk " "Contest Comel Dalam Kelaparan".


Letak banner kat atas dalam entry dan link kepada blog Cik Ekha ni.


Takyah susah2 letak banner kat sidebar korang. Nak buat juga ikut suka korang laa.


Tag 3 kawan kamu untuk pakat2 join. Ramai lagi excellent!


Tinggalkan url contest dalam entry ini. Jangan bersepah2,takut tak perasan.Mesti tinggalkan url di sini saje ok?


Hadiah disediakan untuk 3 orang.


Kalau penyertaan tak sampai 10 orang kira batal la erk. Bukan merajuk ok. Hihi.

TARIKH TUTUP : 22 MEI 2011

Ok, sebagai permulaan, aku aka Cik Ekha tag semua yang sedang membaca entry ni.

SELAMAT MAJU JAYA



copy paste dari cik ekha

yeah...contest lagi...
hu3...
korang da bace kan...
well...aku join contest ney sebab aku suke makan..
ngee...and contest ney sangat kene ngan jiwe aku..
hehehe...



contest yang menarek..
1st time aku jumpe..
heee...
so apew kate korang join sekali..
hehe..


dengan ini cik ekha comey...
saye mempertaruhkan gambar tersebut...
........................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
........................
,,,,,,,,,,,,,,,,
.........


haha..comel x??
mase ney aku lapar sangat2...
satu ari tak telan makanan...
cume teguk cecair x dew rase jew...
hehehe...


so dengan gambar ini.
aku harap korang tawu betapa cintanye aku terhadap makanan...
hehehe..


sekian dari budak kuat makan..
ngee...


opsss....
aku tag mereka..
cik beLLa temok
incik siput ngek
kak firdani manees...(4 harakat)

8 comments:

Ekha Miranda said...

tq join..hope bertuah..:)

acan ketot said...

welcome..
hee..
hope bertuah sgt..hehe

Firdani said...

acan!thanks ya tag..nt klu akak msuk klah lak acan..kekeke..pape pn gundluck ya..

p/s:nape kak firdani manees 4 harakat?kah3

acan ketot said...

haha..
alaa..akk jgn lah klah kn kte..
he3...
hehe... manees tu yang kene sbut 4 harakat...
hehehe..

beLLa said...

perlu ke bella temok? haiyo~
aku mkn sopan derr. takde gmbo cam kau tuh. ngee~

acan ketot said...

haha..
perlu sgt2!!!
yekew sopan?

dpan aku mcm singe..

HonEyBuNNy said...

comeiii..

good luck...

acan ketot said...

hee..
tq honey..

Recent Comments