my awesome frendz

January 20, 2011

“CONTEST INSAN KESAYANGANKU”

Bek lah...sye telah ditag oleh kawan cantek sye..
thankz mok!!syag ko lebey...hu3...


kene tag ntok join contest..
 contest apew?
“CONTEST INSAN KESAYANGANKU”  

Syarat-syaratnya:
1. Perkara pertama yang anda perlu buat ialah buat satu entry yang bertajuk “CONTEST INSAN KESAYANGANKU”

2. Lepas tu copy gambar kat atas dan letak kat dalam entry tu. Sila link kan contest ni kat blog anda.

3. Follow blog buruk mija ni. Nanti senang nak tau update terbaru mengenai contest ni..;)
4. Then anda hanya perlu letak gambar anda bersama insan kesayangan anda. X kesah laa.. ‘insan’ tu pakwe @ makwe anda ker..BFF ker..family ker..xkesah laa! Janji ngan orang yang anda sayang. Orang jer taw! kalau nak edit gambar tu lagi cun. tunjukkan kepakaran anda dalam mengedit gambar..;) *klu boleyh jgn buat artis..buat la org betul2 wujud di samping kita..peace..=)*

5. Lepas tu bagitau sebab anda sayang dia @mereka?

6. Jangan lupa tinggalkan link anda kat komen ni yer…

7. Last skali tag seberapa ramai teman-teman blogger anda untuk sama2 join contest mija ni..pastikan mereka tau nama mereka di tag yer!..;)

8. Contest ni akan berakhir pada 31 Januari 2011.

9. Hanya 2 orang pemenang sahaja yang akan terpilih untuk memenangi contest ni. Bilangan pemenang mungkin akan ditambah jika banyak penyertaan yang diterima.



petikan di atas telah dicopy pastekan dari blog cik mija.

...............................
.............
.....
...
.
jeng jeng...
ney lah gmbr yang aku nak pertaruhkan..hu3..
rmai x owg yg ak syag...nk ltak agi sbnr nye..hahaa
cik mija.. sye syag dyorg sume..
hu3..rmai agi sbnr nye..heee...
dyorang lah jiwe dan hidup sye...
sebb dyorang saye jdi diri saye yang sekarang ney...

heee...skarg sye nk tag 

yg len2 join lah yewk contest ney..hu3...
sekian time kaseh!!!

5 comments:

merahitujambu said...

waaa..cm best jee..

acan ketot said...

best2..join lew..
hu3...

Midi said...

mesti best kan.. tima kasi h acan tag syer..

Nur Syamiza Hadi said...

thanks join contest ni..;)

Solihin Zubir said...

gud luck ok! heheh...

Recent Comments