my awesome frendz

May 3, 2011

video lucah!!oh...

selamat pagi...
opss...tgah on the way pagi sebenar nye..
aku da lame nak mencoretkan dalam blog aku yang ber'header' baru ney..
hehehe...aku maseh excited and jakon sebenar nye..
hahaha..maafkan diri saye...

ops...aku nak citer..
aku menyampah giler aih biler tengok berite...
well..aku ney da lame tak tengok tb..
kat hostel aku tak boley bawak tb..
erk..adew kew hostel bagi bawak tb..
if adew bitau aku..
aku nak wat tengok kartun..hahaha..
ngan rancangan makan2..
uiii..sedap nye...nyum2...

ehsan my husband google
arghh!!! ak tersimpang dari niat asal..
sori2..mesti korang bosan  da kan..
okay... ney aku tengok berite mase tu..
citer pasal video seks ahli politik negara kite 2..
alaaa..yang 2 lah..
well...1 negara tawu...so korang kene tawu..
aku malas nak sebut.. takut kene tangkap aih...
x mau2.. i want to get married...

sebenar nye..aku terfikir... kenape pemimpin kite sanggup tunjuk kan video lucah 2??
lau nak menjatuhkan kenape mesti gune seks video??
dyorang sume ney x maklum kew yang kite skang adew masalah seks bebas??!!
adoikk... aku bukan lah bek sangat..


tapi pade pandangan aku..
lau dyorang sibuk tayang2 and heboh2 pasal seks bebas dyorang..
bende 2 seolah2 menggalakkan lagi tumbesaran seks bebas ataupun zina...
yelah macam iklan susu... kene bagi cari kandungan yang betul supaye anak2 sihat...
lebih kurang lah macam pemimpin..
pemimpin kan contoh bagi rakyat... bagi orang2 byase..
bile bende macam 2 da tersebar... x kew ibarat macam ayam masok perot acan..
erkk...maaf owner blog suke sangat ayam...tibe2 ingat ayam...

bile tengok berite 2....
geli geleman lah aku..
x kisah lah betol kew x orang tu pemimpin 2 or x..
yang penting perot orang 2 besar..
hahahaha..sori2...

so..aku dengan setinggi harapan di puncak awan dania...erk..papew lah..
berharap sangat..pihak media x menggemburkan lagi isu2 yang macam ney..
and if possible lah kan..
nak jatuhkan orang laen pown..
gune lah care yang lebih matang and bertamadun..
macam agak malu bile orang yang dipandang tinggi dan dikatakan mempunyai banyak ilmu menggunakan cara yang tak bersesuaian dengan tahap mereka ney..

erkk.... maaf kalau adew yang tak suke..
aku cume tulis apew yang aku rase..
aku harap sangat seseorang boleh lakukan sesuatu sebelum terlambat...

uuiiii..
tibe2 aku tules secara serius...
wakakaka... 
aku pown sayang negara aku jugak...
macam korang sume..
kan3...

sekian...
dari budak bajet pandai...
ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
kan best lau aku comel cam dak 2..hahaha...

21 comments:

Salmiza S. said...

betul tu..!! lau heboh2 benda nie pon bukannya ada keuntungan kat negara... lbey baek ddk smeja bbincang cmne nk tingkatkan pndapatan isi rumah d malaysia ke kan3 acan kan,..?? =)

acan ketot said...

twu x pew..
bek lah dowk pkir cmner nk slsai kn isu gay kew..
lesbian kew..rasuah kew..
ney x... pasl video luch memnjag..

nik rosmawati said...

buat malu negara jea kan.kisah video seks jadi tajuk berita.kalakar pun ade.hehe

acan ketot said...

haha..
sgt memalu kan..
ney kew yg dyorang kate pemimpin yg bertamadun...

Kaoshi said...

duit rakyat diutamakn, pencapaian kroni diutamakn.

~kaoshi, lol.

Sila lawat: Kaoshi Troll

hans0 said...

aah.. memang lebih kuranglah.... ahaha

acan ketot said...

kaoshi: haha... owait..

hanso:ngee..kn3..lbih kurg kn..haha

beLLa said...

wah. dah cam dak POLi lak kau en. akupon da bosan pasal berita tuh. mcm dah takde berita laen kat malaysia ni, sebok nak bukak aib org

ain revival said...

taw xpew..pagi pengar0h buruk kat bebudak jep kan~

NadiaFaz said...

er , semua berkaitan dengan politik membosankan . haha . pemimpin sekarang tak macam zaman nabi kita . sex scandal , corruption semua ada . hmmm . apa nak jadi .

shidee said...

hai.. nice blog.. beautiful picture.. i love it..

if you have time come to visit my blog http://shidee08.blogspot.com/
do not forget to follow me..

thank you..
hehee..=)

Red said...

kah kah kah. ekceli, entri ni buat pecah perut, red baca. hak hak hak.. serius plus lawak..keep it up! suka style acan :P

acan ketot said...

bella: haha.. ak bosn tibe2...

ain: btol 2..pgaruh brok..

nadia: hmm.. x jdi mcm 2 pown x pew..
at least pkir lah gune akl..

shidee: hey.thankz ya!!

acan ketot said...

red: haha...
ngee...thankz red...

apik pehe said...

apik pon tak paham dah sekarang...haishh..senang2 jer tunjuk dalam tv

acan ketot said...

masalah kn..
ptot nye phak med!a pown x yah lah sbuk nk kuarkan kat tv..

Far8 budak baik said...

wehhh..umo kau bape ni???
pandai dahh berkata kata mcm tu..
sokong gileeee..
waaaahhh cayalahhhh...
x patut kn pemimpin sebarkn vedio lucah tu..
nmpk sgt menipu kn..aha

apik pehe said...

huhu..tu la kerja nk jatohkan pembangkang cepat2..haishhh

aleen aiden said...

hu3,naek muak jugak sebenarnye kan hari2 citer pasal tu.haishh

cik teyn teyn said...

kite pon mls nak baca paper sebab takde modal len selain jual kisah mcm ni..

tolongla.

acan ketot said...

far8: hahaha.. umur ak..
da besar da..hahaha...
hu3...tq...

apik: dyorg ney gune lah care bersih skit..haha..

aleen: jelak2!!hehe..

cik teyn: x yah bce..bukk paper dari blkg jew..hu3..

Recent Comments