my awesome frendz

March 28, 2011

sayang~~

selamat pagi kawan2..
pagi kew ney...aigoo...
macam malam jew..hahaha...
maaf...saye pown x tawu malam kew siang kew..hehe

ari 2...aku almost hilang kawan aku..
dye saket...dye operation..
tapi tak bitau aku..
tapi alhmdulillah..dye selamat..
aku sedey sangat mase tawu dye operate...
kenape dye tak bitau aku?
agak nye sebab aku bukan kawan yang baik kowt..

awak...
maafkan saya tak jadi kawan yang bek ntok awak..
salah saya... saya tak baek macam orang laen..
awak2 sume(kawan2 ku)
aku nak minta maaf...
aku tak jadi kawan yang baek..
aku selalu susahkan korang...
rasa macam aku ney beban ntok korang...

korang...
aku mintak maaf yew sebab aku selalu tak adew ntok korang..
aku selalu sibuk..
kan.... 
tapi sesibuk mane pown aku..
korang lah yang aku ingat..
sampai mati...
maafkan aku..
.

temok aku!!! 
bestie aku dari highschool..
bestie aku dari nilai.
makcek aku... even tak lame kenal..kitorang da rapat..

ain yang sangat sabar melayan aku..

adeq aku yang suke buli aku..
zue yang selalu tolong aku..

bapak and mak yang selalu support aku..
dan mereka yang selau gembirekan aku...

sampai mati aku sayang kowang...
maafkan atas sume salah aku...
AKU SAYANg KOWANG SANGAT2!!!!!!!

8 comments:

DaK CoMoT said...

comot pon sayanggggg kawan2 comot...^_^

acan ketot said...

hehehe,,
yey!!syg kwn2..

beLLa said...

uih.sapela temok kau tuh. huduh benor! hahahha! tayang tetot jugakk!!mwah3! ^^

Pirate said...

sy pun sygkan acan sgt2 (Pirate krg kasih syg neh) hahahha

acan ketot said...

bella: hahaha... terharu!!

pirate: hak3...alala..cian nye...

fazrin2211 said...

tipu la syg...

zulaiQa habsyi said...
This comment has been removed by the author.
A retarded kitty said...

sayang saya tak?
kekeke

Recent Comments